Μονάδες και φυλάκια της περιοχής ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, με την ευκαιρία του εορτασμού των Άγιων Ημερών του Πάσχα, επισκέφθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου «1» στις Καστανιές, με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου «5», με το προσωπικό των σχηματισμών της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Λαγό, με το προσωπικό της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο, με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου «126» στο Σουφλί, και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή «Καζανί Ρέμα», αλλά και με το προσωπικό των σχηματισμών της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη.

Οι ευχές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Ο κ. Φλώρος ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, ενώ εξήρε την αφοσίωση στην εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας στην πρώτη γραμμή άμυνας. Τόνισε δε, ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που αποτελούν τους φύλακες των συνόρων της χώρας μας.

Αναφερόμενος στο σημερινό ασταθές γεωστρατηγικό περιβάλλον, αλλά και στις προκλήσεις και απειλές που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα του προσωπικού, προτρέποντάς το να συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή του με ζήλο, αφοσίωση και πάθος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ