Έπαρση της Σημαίας στο Φρούριο του Φιρκά - H Eπέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

Με την επίσημη έπαρση της σημαίας στο Φρούριο του Φιρκά, κορυφώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στα Χανιά, οι επετειακές εκδηλώσεις για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και το “Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Προηγήθηκε η δοξολογία στη Μητρόπολη παρουσία του υπουργού εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Μετά τη δοξολογία οι επίσημοι κατευθύνθηκαν πεζή στο Φρούριο του Φιρκά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου και της μπάντας του στρατού!

Ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης τόνισε στις δηλώσεις του ότι βρίσκεται σήμερα εδώ για να μεταφέρει τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ χαρακτήρισε εθνική ολοκλήρωση την Ένωση της Κρητικής Πολιτείας με την Ελλάδα, μια ολοκλήρωση που συνοδεύεται από μακροχρόνιες θυσίες και αγώνες.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV