Ζαπορίζια: Δύο HIMARS του ουκρανικού στρατού έγιναν «στάχτη» από επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων

Οι ρωσικές δυνάμεις εξολόθρευσαν 60 Ουκρανούς στρατιώτες

Χτύπημα σε δύο συστήματα πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS πραγματοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή της Ζαπορίζια, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Παράλληλα, οι ρωσικές δυνάμεις εξολόθρευσαν 60 Ουκρανούς στρατιώτες στο πλαίσιο ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

«Με χειρουργικά χτυπήματα σε κέντρα ανάπτυξης οι ρωσικές δυνάμεις εξολόθρευσαν 60 Ουκρανούς στρατιώτες και 10 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού, καθώς και δύο αμερικανικά πυραυλικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τα αμερικανικά MLRS που έχουν δοθεί και τα όσα αναμένεται επίσης να δοθούν στον ουκρανικό στρατό βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας ενώ το χτύπημα δύο μονάδων βολής τα οποία προσέχουν ως “κόρη οφθαλμού” οι ουκρανικές δυνάμεις, σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ, δείχνει ότι νέοι μέθοδοι πλέον έχουν τύχη εφαρμογής για την αντιμετώπισή τους.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV