Σκληρές μάχες στο Αzot – Εκατοντάδες Δυτικοί «εθελοντές» έχουν οχυρωθεί στο βιομηχανικό συγκρότημα

«Υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι μισθοφόροι μέσα στο εργοστάσιο» λένε οι κάτοικοι

Bίντεο από μάχες στην βιομηχανική ζώνη του Σεβεροντονέτσκ με μέλη της «Διεθνούς Λεγεώνας» να πολεμούν κατά ρωσικών δυνάμεων δημοσίευσαν οι Ουκρανοί.

Οι μάχες αυτές λαμβάνουν χώρα στο χημικό εργοστάσιο του Azot αλλά το ουσιώδες είναι πως από την προφορά και τα αγγλικά που ακούγονται είναι σαφές ότι κι άλλοι Αμερικανοί πολεμούν εκεί κατά των δυνάμεων της Μόσχας.

Όλοι καλύπτονται υπό την ονομασία «εθελοντές» ή «μισθοφόροι» αλλά φαίνεται πως οι ΗΠΑ είχαν μεθοδικό σχέδιο για το πως να εισάγουν δυνάμεις στην ουκρανική σύγκρουση χωρίς αυτές να εμπλακούν επισήμως.

Πολλοί από τους «μισθοφόρους» της Δύση παραιτήθηκαν από τους Στρατούς τους τις πρώτες ημέρες του πολέμου στην Ουκρανία δήθεν για να πολεμήσουν για τα… ιδεώδη τους.

Ακόμα και οι κάτοικοι του Σεβεροντονέτσκ αναφέρουν πως βρίσκονται μέσα στο εργοστάσιο «πάρα πολλοί ξένοι μισθοφόροι».

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV