Ε.Μπασουρίν: «Ορισμένοι Ουκρανοί μαχητές ενδέχεται να παραμείνουν στο Azovstal»

Οι μαχητές ενδέχεται να παραμείνουν στο «Azovstal» λόγω ασυνέπειας της διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR, ο πλήρης καθαρισμός του εργοστασίου θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε δύο έως τρεις εβδομάδες, αναφέρει το TASS.

Ορισμένες ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας ενδέχεται να εξακολουθούν να βρίσκονται στο έδαφος του εργοστασίου της Μαριούπολης «Azovstal» λόγω ασυνέπειας στις ενέργειες της διοίκησης τους.

Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) Έντουαρντ Μπασουρίν.

«Η ασυνέπεια της συνολικής διοίκησης στο Azovstal οδήγησε στο γεγονός ότι ο καθένας ζούσε με τον δικό του τρόπο, ο καθένας κρυβόταν στη δική του γωνιά, επομένως είναι πιθανό να βρεθούν», είπε στο Channel One.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV