Δυτικό οπλισμό έφεραν οι μαχητές του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στο Azovstal

Παραδόθηκαν 1.730 Ουκρανοί!

Το Azovstal καταλήφθηκε οριστικά από τις ρωσικές δυνάμεις και τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες με τις μαζικές παραδόσεις των μέχρι πρότινος εγκλωβισμένων μαχητών του AZOVSTAL.

Στην είσοδο της βιομηχανικής ζώνης στη Μαριούπολη, δεκάδες είναι οι Ουκρανοί στρατιωτικοί που παραδίδουν τον οπλισμό τους.

Σε πλάνα που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα, οι μαχητές φέρονται να είναι οπλισμένοι «μέχρι τα δόντια» ακόμα και με δυτικά όπλα (τυφέκια, χειροβομβίδες, εξαρτήσεις κλπ).

Όπως θα δείτε όλο τον οπλισμό τον τοποθετούν σε καρότσες φορτηγών και έκτοτε ακολουθεί ο σωματικός έλεγχος και μία πρώτη ταυτοποίηση από τις ρωσικές αρχές.

Πάντως συνολικά μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί 1.730 μαχητές που σημαίνει πως υπήρχαν στα υπόγεια πολλοί περισσότεροι από όσους υπολόγιζαν οι Ρώσοι.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV