Νέα κτυπήματα του Ισραήλ στη Γάζα: Βομβαρδίστηκε το αρχηγείο των μυστικών υπηρεσιών της Χαμάς

Συνεχίζει το Ισραήλ τις επιθέσεις του στη Γάζα χωρίς να υπάρχει κάποιο σημάδι αποκλιμάκωσης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ισραηλινά Μ-109 έχουν αναλάβει δράση βομβαρδίζοντας περιοχές των Παλαιστινίων  ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις ανέφεραν ότι βομβάρδισαν το κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες εσωτερισμός ασφάλειας της Χαμάς στην Rimal.

https://twitter.com/disclosetv/status/1394326875833610240

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν νωρίς τη Δευτέρα, καθώς ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 80 αεροπορικές επιθέσεις σε αρκετές περιοχές της Πόλης της Γάζας. Λίγο νωρίτερα τους μαχητές της Χαμάς εκτόξευσαν μπαράζ πυραύλων στο νότιο Ισραήλ.

Ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει για έλλειψη καυσίμων στη Γάζα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας από νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις.

Η αναπληρώτρια ειδική συντονίστρια του ΟΗΕ για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, Λιν Χέιστινγκς, δήλωσε στο BBC ότι είχε ζητήσει από τις ισραηλινές αρχές να επιτρέψουν στον ΟΗΕ να φέρει καύσιμα και προμήθειες, αλλά είπαν πως δεν ήταν ασφαλές.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV