Το ΝΑΤΟ επανέρχεται και μετά την πρόκληση με την ανάρτηση συγχαρητηρίων στην Τουρκία για τα… 100 χρόνια της Γενοκτονίας του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία, με νέα ανάρτηση ξαναδίνουν συγχαρητήρια στους Τούρκους!

Σημειώνεται ότι το πρώτο tweet «κατέβηκε» σε μια προσπάθεια να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα αλλά η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του NATO 24 ώρες μετά προχώρησε σε νέα ανάρτηση στην οποία εκ νέου δίνει συγχαρητήρια στην Τουρκία για την «εθνική Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Δίνοντας λοιπόν έμφαση στη στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία ανέφεραν στο νέο tweet: «Την Τρίτη, η LANDCOM συνεχάρη τον σύμμαχό μας, την Τουρκία, για την εθνική Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαστε ευγνώμονες που η Τουρκία φιλοξενεί τη βάση μας στο έδαφός της. Επίσης, ευχαριστούμε και τα 30 μέλη της Συμμαχίας για την προσφορά τους. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί!».

Σημειώνεται ότι το πρώτο tweet της Συμμαχίας το οποίο και «κατέβηκε» έλεγε: «Σήμερα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Έτσι λοιπόν αυτήν την φορά πονηρά σκεπτόμενοι στο επιτελείο του Στόλτενμπεργκ αναφέρουν μόνο τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις αλλά η γιορτή τους είναι συνυφασμένη με την «Ημέρα της Νίκης».

Για τη ακρίβεια για αυτό τον λόγο γιορτάζουν.

Πάντως ο Γ.Στόλτενμπεργκ, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κρύψει τα φιλοτουρκικά του αισθήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ