Σε ξενοδοχείο υπό φύλαξη το ζευγάρι που συνελήφθη από τους Τούρκους στην Αδριανούπολη (upd)

Ήταν σε «απαγορευμένη» περιοχή λένε οι Τούρκοι

Σε ξενοδοχείο της Αδριανούπολης μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός και η κοπέλα του που συνελήφθησαν χθες, κοντά στην ελληνοτουρκική μεθόριο του Έβρου, μέχρι να ελεγχθούν τα κινητά τους. Το ξενοδοχείο φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις.

Σίγουρα το ότι δεν μεταφέρθηκαν σε φυλακή ή κρατητήριο έχει την θετική σημασία του.

Λίγο νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη Έλληνα αστυνομικού και της κοπέλας του από τις τουρκικές Αρχές, στην περιοχή του Έβρου.


Νέο θρίλερ στις δύσκολες ελληνοτούρκικες σχέσεις καθώς και σύμφωνα με πληροφορίες  Έλληνας αστυνομικός από τον Έβρο ο οποίος επισκέφθηκε την Τουρκία την Κυριακή μαζί με μια γυναίκα φέρεται να συνελήφθη από Τούρκους στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ Φερών του Έβρου και κατάγεται από την Άνθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί, ενδεχομένως από τη στρατοχωροφυλακή.

Στις ελληνικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, έχει σημάνει συναγερμός, ενώ αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση από την τουρκική πλευρά προκειμένου να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, δηλαδή για ποιον λόγο συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί στην Αδριανούπολη.

Ο αστυνομικός είχε πάει εκδρομή από τους Κήπους στην Τουρκία. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι συνελήφθη στην Αδριανούπολη και ότι κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή. Εκτός από τον αστυνομικό φέρεται να έχει συλληφθεί και η γυναίκα που ήταν μαζί του, η οποία είναι από τις Φέρες.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV