Παραλήρημα Τ.Γιαϊτζί: «Ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος μιλάει για... τουρκικό αίμα»

O πρώην επιτελής του τουρκικού γενικού επιτελείου Ναυτικού  και Πρόεδρος του ινστιτούτου TÜRKDEGS Νάυαρχος ε.α. Cihat Yaycı, o οποιος μίλησε στο TVNET αναφερόμενος στην σχετικά πρόσφατη δήλωση του Προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη ότι, "αυτή η νίκη που κερδίσαμε στην πόλη μας είναι πολύ σημαντική", είπε, "εάν αυτό έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος ενός ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, τότε αυτό είναι που πιστεύουν οι επικεφαλής του ελληνικού κράτους καθώς και οι στρατιώτες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Υπάρχουν εκφράσεις στον ελληνικό εθνικό ύμνο «Περισσότερο τουρκικό αίμα και συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου. Το 1919, η Ελλάδα, ξεκινώντας την ίδια τρέλα, κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με επικεφαλής τον  Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, νίκησε τον ελληνικό στρατό και δεν υπήρχε ελληνικός στρατός, αλλά η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα ελληνικά εδάφη με τη Συνθήκη της Λωζάννης», δήλωσε ο Γιατσί.

Υπάρχει πολεμικό παραλήρημα στην Τουρκία, πλέον θεωρούν ακόμα και τον Εθνικό μας Ύμνο απειλητικό για αυτούς.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV