ΔΥΚ και Ζ ΜΑΚ στην διάσωση από θαλάσσης κατοίκων στην Εύβοια (φωτό)

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Από τη πρώτη στιγμή με εντολή του ΓΕΕΘΑ, οι μονάδες ειδικών επιχειρήσεων και οι μονάδες ειδικών δυνάμεων βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή.

Άμεσα στα πλαίσια της εκκένωσης περιοχών στην Εύβοια κινητοποιούνται με τα πλωτά τους μέσα και συνδράμουν σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα στην από θαλάσσης εκκένωση των περιοχών. Η δράση των πλωτών μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων υπήρξε καταλυτική στην διάσωση των συμπολιτών μας που κινδύνευσαν από το πύρινο μέτωπο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες οι βατραχάνθρωποι της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού αναπτύσσονται με τα Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου (ΣΑΠ) εγγύς των ακτών της Εύβοιας και συνδράμουν στην εκκένωση. Αντίστοιχα αναπτύχθηκαν σε χρόνους ρεκόρ και πλωτά μέσα της Ζ Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV