Κίνα: Συντριβή ελικοπτέρου αεροπυρόσβεσης - Νεκρά και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος

Αυτή είναι η τραγική στιγμή της συντριβής ενός ελικοπτέρου πυρόσβεσης σε μια λίμνη στην Κίνα, ενώ αντιμετώπιζε πυρκαγιά σε δάσος.

Το ελικόπτερο Z-8X κινεζικής κατασκευής της πυροσβεστικής της Αεροπορίας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, βρισκόταν στην διαδικασία άντλησης νερού  από τη λίμνη Ερχάη κοντά στην πόλη Νταλί της επαρχίας Γιουνάν.

Τα πλάνα δείχνουν το αεροσκάφος να πέφτει στο νερό και αμέσως μετά να γίνεται μία μικρή έκρηξη. Οι ομάδες διάσωσης έφτασαν αμέσως για να ανακτήσουν το πλήρωμα λίγο μετά το συμβάν.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι ομάδες έκτακτης ανάγκης καθώς και οι ιατρικές ομάδες πραγματοποίησαν διενέργειες διάσωσης στο σημείο. Δυστυχώς και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου βρέθηκαν χωρίς σημάδια ζωής.

https://www.youtube.com/watch?v=JPINJ8tvN_o

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV