Συγκλονιστικό βίντεο για τον Σμηναγό Γ.Μπαλταδώρο: «Κανείς Απών… Άλλοι στη γη άλλοι στον ουρανό»!

Ένας ήρωας της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, έπεσε ανοιχτά της Σκύρου πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου, όταν και επέστρεφε από αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών. 

Ο πιλότος από το Μορφοβούνι Καρδίτσας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Το βίντεο (στο οποίο υπάρχουν πλάνα από αερομαχία στην οποία συμμετείχε) δημιουργήθηκε από φίλους του, όπως αναφέρει το LamiaReport, οι οποίοι στέλνουν μήνυμα: «Κανείς Απών… Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε και τον θυμόμαστε».
 
Προ ημερών στην είσοδο του Μορφοβονίου τοποθετήθηκε ένα Mirage προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου, ενώ αργότερα θα τοποθετηθεί και η προτομή του που ήδη φιλοτεχνείται.

Το βίντεο επιμελήθηκε ο Ηλίας Κλέτσας της alphafilmworks / aviationfilms.net και όπως αναφέρεται, «τα γυρίσματα έγιναν κάπου στο Νομό Φθιώτιδας και στο Νομό Καρδίτσας στο Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα. Οι δημιουργοί του βίντεο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους ανιδιοτελώς συμμετείχαν στα γυρίσματα και ειδικά τον μικρό Απόστολο, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Πλαστήρα για την πολύτιμη βοήθεια».

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV