Γ.Νετανιάχου: «Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων Χριστιανών» (φωτο)

Στην αντεπίθεση κατά της Τουρκίας πέρασε ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαϊρ με αφορμή τα πυρά που εξαπολύει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της χώρας του για τα βίαια επεισόδια στην πλατεία των Τεμενών της Ιερουσαλήμ και τους βομβαρδισμούς στη Γάζα.

Εκτός από τον πόλεμο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, «μαίνεται» και ένας δεύτερος «πόλεμος», αυτός του διαδικτύου, όπου η κάθε πλευρά και οι «σύμμαχοί» της ανταλλάσσουν από επιχειρήματα μέχρι και ύβρεις.

Στον ιδιότυπο αυτό «πόλεμο» παίρνουν φυσικά μέρος ομαδικά και λογαριασμοί χρηστών του διαδικτύου από την Τουρκία, που «επιτίθενται» σε κάθε Ισραηλινό. Ο «συντεταγμένος» τρόπος με τον οποίο εξαπολύονται αυτές οι επιθέσεις με τα σχεδόν πανομοιότυπα επιχειρήματα παραπέμπουν σε μια μικρή ομάδα χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών που όμως διαθέτουν πολλούς εικονικούς λογαριασμούς για να κάνουν περισσότερη «φασαρία», τα λεγόμενα bot.

Στους χρήστες που κάνουν αυτή την «δουλειά» από την Τουρκία απαντά με ανάρτησή του ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαΐρ.

Γράφει ο Γιαΐρ Νετανιάχου: «Προς όλα τα τουρκικά bot που με ακολουθούν στο Twitter, ένα σύντομο μάθημα Ιστορίας. Δεν είστε γηγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού Ελληνικού Χριστιανικού πληθυσμού. Η «Ινσταμπούλ» είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη την οποία παράνομα καταλάβατε. Κάνατε επίσης γενοκτονία σε βάρος των Αρμενίων. Αυτή την περίοδο κατέχετε παράνομα την Βόρεια Κύπρο, την Βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας διοικείται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και πάλι και να καταπιέσει τον Αραβικό κόσμο, όπως την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

«Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων Χριστιανών» επαναλαμβάνει ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV