Σε μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναλυτικότερα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχηματισμούς, συγκροτήματα, μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, στα ακριτικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου Αγαθονήσι, Πάτμος, Ικαρία, Σάμος, Οινούσσες και Ψαρά, πραγματοποίησε, χθες Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός, συνεχίζοντας για τρίτη ημέρα τον κύκλο επισκέψεων που ξεκίνησε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, βρέθηκε στις έδρες της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία, του Τάγματος Εθνοφυλακής στην Πάτμο, των επιτηρητικών φυλακίων «Ψιλής Άμμου» στη Σάμο, «Αγαθονησίου», «Οινουσσών» και «Ψαρών» στα ομώνυμα νησιά.

Ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για τις τρέχουσες δραστηριότητες των μονάδων και των φυλακίων, ενώ μίλησε με τα στελέχη και τους στρατεύσιμους, τους οποίους συνεχάρη για τον υπερβάλλοντα ζήλο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής τους, στην προάσπιση από κάθε αναθεωρητική σκέψη και ενέργεια των εξαιρετικά σημαντικής σημασίας ελληνικών ακριτικών νησιών και μικρονήσων του Ανατολικού Αιγαίου, αντιμετωπίζοντας αποφασιστικά, με σθένος και αφοσίωση, κάθε δύσκολη και απαιτητική κατάσταση που διαμορφώνεται από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις στο γεωπολιτικό περιβάλλον.

Επίσης, με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχήθηκε στα στελέχη, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες υγεία, δύναμη, ευόδωση στόχων, προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές επιτυχίες.

Οι συναντήσεις Χαρδαλιά

Επιπρόσθετα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συναντήσεις με τον έπαρχο Ικαρίας, Παναγιώτη Γενούζο, τους δημάρχους Αγαθονησίου, Ευάγγελο Κόττορο, Πάτμου, Ελευθέριο Πέντε, Ικαρίας, Νικόλαο Καλαμπόγια, Οινουσσών, Γεώργιο Δανιήλ και Ψαρών, Κωνσταντίνο Βρατσάνο, καθώς και με τους διοικητές του Αστυνομικού και Πυροσβεστικού Σταθμού Αγαθονησίου.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευσε ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ