Στο Αρχηγείο Στόλου ο ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιάς και ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος

O υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού (ΑΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, τα κύρια έργα, τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΑΣ, καθώς επίσης και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε στη συνέχεια το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», τη φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ» και συνομίλησε με το προσωπικό.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε: «Επισκέφθηκα το Αρχηγείο Στόλου, με Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο & Α/ΓΕΝ Σ.Πετράκη & ενημερώθηκα από τον Α/Σ Π.Λυμπέρη. Συνάντησα & τους κυβερνήτες υποβρύχιου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ & Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ. ​Άνδρες και γυναίκες του ΠΝ πλέετε «Μεθ’ ορμής ακαθέκτου…». Καλές Θάλασσες».

πό την μεριά του, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος δήλωσε ότι: «Επίσκεψη στο Αρχηγείο Στόλου με τον @nhardaliasγια ενημέρωση σχετικά με τις επιχειρησιακές & εκπαιδευτικές δραστηριότητές του. ΣΤΟΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗ ΚΡΑΤΕΙΝ!!! H αιχμή του δόρατος της Ναυτικής μας Ισχύος!».

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV