Ν.Παναγιωτόπουλος: Τηλεπικοινωνία με τις φρεγάτες ΥΔΡΑ & ΦΩΚΑΣ και τον επικεφαλής της 133Σ/Μ

Τα κάλαντα από τμήμα της Διακλαδικής Μπάντας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην είσοδο του Υπουργείου, τραγούδησαν στον υπουργό Εθνικής Αμύνης, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ. .

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος, παρουσία των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, επικοινώνησε μέσω τηλεδιασκέψεως με τον Διοικητή του ΕΦ Αγαθονησίου, τον Κυβερνήτη της Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και τον Επικεφαλής του Κλιμακίου Readiness της 133 ΣΜ μεταφέροντας ευχές προς όλους τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Οπλίτες που υπηρετούν μαζί τους. Επίσης, ο Υπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικώς για τις ευχές και με τον Κυβερνήτη της Φ/Γ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ».

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV