Ένταση επικράτησε σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής του Open «Open News» μεταξύ της Χριστίνας Αλεξοπούλου και του Νίκου Στραβελάκη.

H βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται ξανά στον προσκήνιο μετά την ατάκα της «το τζάμπα πέθανε», που προκάλεσε σάλο και εσωκομματικές αντιδράσεις.

Έτσι σήμερα η Χ.Αλεξοπούλου κλήθηκε να δώσει απαντήσεις, με την ίδια να υποστηρίζει ότι υφίσταται δολοφονία χαρακτήρα για μια λάθος διατύπωση, γεγονός που εξόργισε τον Νίκο Στραβελάκη. «40 χρόνια δημοσιογράφος, δεν μου έχει πει κανείς ότι κάνω δολοφονία χαρακτήρα», απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους και απαίτησε να ανακαλέσει την έκφρασή της.

«Ένα πράγμα είναι ότι με καλέσατε να σας πω τη γνώμη μου κι ένα άλλο ότι μου λέτε εσείς τη δική σας κι ένα άλλο ότι αυτή η δολοφονία χαρακτήρα, που με βγάζει εμένα προς τα έξω ότι είμαι πολιτικό τέρας, το οποίο δεν θέλει ξαφνικά να βοηθήσει τους πολίτες και θέλει να τους κάνει κακό και τους λέει “τζαμπατζήδες” και τα λοιπά, είναι κάτι που δημιουργεί μια αντίδραση…», είπε η Χ.Αλεξοπούλου.

«Ποιος δολοφονεί τον χαρακτήρα σας, κυρία Αλεξοπούλου, εγώ, η Μίνα, ο πρωθυπουργός;», απάντησε ο κ. Στραβελάκης με τον δημοσιογράφο λίγο αργότερα να εκρήγνυται:

«Τι είναι αυτά που λέτε; Εγώ είπα το τζάμπα πέθανε; Πάρτε πίσω αυτό περί δολοφονίας χαρακτήρα, αλλιώς θα κλείσω τη γραμμή! Δολοφονία χαρακτήρα; Είπατε “το τζάμπα πέθανε” και μου λέτε ότι εγώ έχω πρόθεση δολοφονίας χαρακτήρα. 40 χρόνια δημοσιογράφος, δεν μου το έχει ξαναπεί ποτέ κανένας, πάρτε το πίσω, αλλιώς κλείνω τη γραμμή τώρα! Πάρτε το πίσω τώρα!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ