Π.Νέστορας για την απώλεια της συζύγου του: «Σκοτώθηκε άνανδρα – Ευτυχώς δεν ήταν εκεί το εγγόνι μας» (βίντεο)
«Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένειά μας», τόνισε ο Παναγιώτης Νέστορας
Σε νέα φάση φαίνεται να εισέρχεται η έρευνα των αρχών για τις εμπρηστικές επιθέσεις που είχαν στόχο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο Παναγιώτης Νέστορας πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής.
Ο ίδιος είχε νοσηλευτεί με αναπνευστικά προβλήματα που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά η οποία ξέσπασε έπειτα από την επίθεση, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα.
Έχοντας ακόμη έντονη τη συναισθηματική φόρτιση, ο κ. Νέστορας προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο, εκφράζοντας την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα θύματα από παρόμοια περιστατικά.
Παράλληλα, περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά του μετά το τραγικό συμβάν, ζητώντας ουσιαστικά να υπάρξει αποτροπή αντίστοιχων επιθέσεων στο μέλλον.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:
«Τους εύχομαι να μην πάθουν το ίδιο. Να τους έχει καλά ο Θεός, να τους προσέχει.
Πιστεύω ότι η δημοκρατία μας, έχει την δύναμη να τους βρει, να τους δικάσει δίκαια όπως κάνει πάντα.
Απλώς θέλω η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία, με τέτοια χτυπήματα ύπουλα, άνανδρα.
Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένειά μας.
Πριν 5 χρόνια έχασα τη μικρή μου κόρη, τώρα τη γυναίκα μου, έχουμε μείνει εγώ και η κόρη μου η Αφροδίτη.
Κάποια αρρωστημένα μυαλά, εγκληματίες, θέλησαν να αφαιρέσουν ζωές χωρίς να σκεφτούν τον πόνο που μπορεί να προκαλέσουν.
Είναι ένας άδικος θάνατος μίας αθώας γυναίκας που το μόνο που ήξερε είναι να μεγαλώσει μία σωστή οικογένεια και να αγαπά τον κόσμο.
Το εγγόνι μας είναι καλά. Ευτυχώς, δεν ήταν μαζί μας γιατί τον είχα πάει στον πατέρα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.