Θορυβήθηκε ο Π.Μαρινάκης από την «πρεμιέρα» του Αντώνη Σαμαρά στο TikTok εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του
Τι είπε για το πρώτο βίντεο του τέως πρωθυπουργού στο TikTok
Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, από την «πρεμιέρα» του Αντώνη Σαμαρά στο TikTok.
Άλλωστε, η ενόχλησή του φάνηκε και από τις δηλώσεις του στο BlueSky, όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού για το βίντεο που ανάρτησε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Συγκεκριμένα, ο κ.Μαρινάκης δήλωσε: «Όταν είδα ότι είχε αναρτήσει κάποια βίντεο ο κ. Σαμαράς, δεδομένης και της ημερομηνίας -σήμερα είναι 5 Ιουλίου, έντεκα χρόνια μετά τη μαύρη επέτειο του διχαστικού δημοψηφίσματος και όσων ακολούθησαν- δεδομένου του γεγονότος ότι ο κ. Σαμαράς τότε ήταν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πίστεψα ότι θα κάνει ένα βίντεο, μία ανάρτηση για αυτές τις ημέρες, γιατί είναι καλό να μην ξεχάσουμε ποτέ».
«Τελικά επέλεξε να κάνει ένα βίντεο εναντίον της παράταξης, εναντίον της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.
Και συνέχισε: «δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με έναν πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έναν πρώην πρωθυπουργό.
Πιστεύω, έχοντας και την τιμή να εκπροσωπώ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ότι χρέος της κυβέρνησης είναι να εφαρμόζει μια πολιτική για το παρόν και το μέλλον, να προσπαθεί να βελτιώνει τις ζωές των πολιτών, να διορθώνει λάθη και όχι να μπαίνει σε μια διαδικασία είτε σχολιασμού είτε αντεγκλήσεων, με βάση μάλιστα και μια προσωπική ατζέντα.
Δεν αφορά ιδιαίτερα αυτό τον κόσμο».