Η οργισμένη αντίδραση του Ν.Πλακιά στις δηλώσεις Α.Μπέου σχετικά με τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών στο Σύνταγμα
Ο δήμαρχος Βόλου είχε τοποθετηθεί δημόσια ζητώντας να απομακρυνθούν τα ονόματα των 57 νεκρών
Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών που έχουν γραφτεί στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.
Ο δήμαρχος Βόλου είχε τοποθετηθεί δημόσια ζητώντας να απομακρυνθούν τα ονόματα των 57 νεκρών, ενώ κάλεσε ακόμα και τον πρωθυπουργό να παρέμβει για το ζήτημα.
Την απάντησή του έδωσε ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Σε δημόσια ανάρτησή του, ο Ν.Πλακιάς τόνισε ότι τα ονόματα των θυμάτων θα παραμείνουν στο σημείο όσο η δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει ευθύνες, υπογραμμίζοντας ότι η παρουσία τους αποτελεί υπενθύμιση της τραγωδίας.
Παράλληλα, απηύθυνε προσωπική και ιδιαίτερα φορτισμένη απάντηση προς τον δήμαρχο Βόλου, αφήνοντας αιχμές για τις επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις του γύρω από το θέμα και σημειώνοντας ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει προσωπική συνάντηση, όπου θα κριθεί η στάση του απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων.
Αναλυτικά η ανάρτηση Ν.Πλακιά:
«Ρε Αχιλλέας Μπέος γιατί ζητάς βοήθεια από τον Kyriakos Mitsotakis να πας να σβήσεις τα ονόματα στο Σύνταγμα;
Πάρε τον φίλο σου τον Χρήστος Τριαντόπουλος – Christos TriantopoulosΤριαντόπουλος – Christos Triantopoulos που γνωρίζει από σβησίματα και μπαζώματα και πήγαινε.
Δεν θα σε ενοχλήσει κανένας !!!
Λίγη προσοχή το τι λες πως το λες και πως το εκλαμβάνει ο καθένας μας.
Τα ονόματα είναι εκεί για όσο η δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της !!!
Το τι είναι το καθήκον της δικαιοσύνης ρώτα τον φίλο σου τον Τριαντοπουλο που έπρεπε να είναι ήδη στην φυλακή.
Όσο για τα εκατομμύρια τουρίστες όταν ενημερώνονται γιατί υπάρχουν τα ονόματα εκεί μένουν άναυδοι.
Κοίταξε να ξεβρωμίσει ο Παγασητικός από την βρωμιά που έδιωξε εκατομμύρια τουρίστες και άσε το Σύνταγμα .
Ντροπή είναι να βγαίνεις και να λες ότι σου έρχεται εκείνη την ώρα στο μυαλό χωρίς καν να σκέφτεσαι αν ντροπιάζεις κάποιον αν δεν γνωρίζεις κάτι αν το κάνεις απλά για να σε προβάλουν τα ΜΜΕ .
Όσο για αυτά που λες ότι είσαι έτσι και αλλιώς μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι μάλλον είσαι αλλιώς !!!
Πάντως ευθύς δεν είσαι .
Μάλλον το αντίθετο .
Κάποια ημέρα θα βρεθούμε και εκεί θα δω αν μπορείς να αντικρίσεις έναν γονιό και να τα πεις μπροστά του όλα αυτά που λες τρία χρόνια τώρα».