Ούτε λέξη από την Κ.Σακελλαροπούλου σε Α.Μέρκελ για τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β' ΠΠ!

Περί ανέμων και υδάτων μίλησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, την οποία υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Μία μέρα μετά την την 28η Οκτωβρίου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν είπε ούτε κουβέντα για τις πολεμικές αποζημιώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όφειλε κατά την συνάντηση της με την καγκελάριο Μέρκελ να επιμείνει στην εθνική γραμμή διεκδίκησης, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων της 17ης Απριλίου 2019 και τις ρηματικές διακοινώσεις του Ιουνίου 2019 και του Ιανουαρίου 2020, θέτοντας στην Καγκελάριο της Γερμανίας ευθέως το ζήτημα των γερμανικών οφειλών.

Διαβάστε περισσότερα στο pronews.gr

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV