Με μία επίσημη ανακοίνωση που τιτλοφορείται: «Να απαντήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που καταγγέλλουν βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για παιδεραστία», ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Φίλιππος Καμπούρης, θέτει θέμα «υπόθεσης Λιγνάδη», δηλαδή κρούσματος παιδεραστίας από βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και ζητεί από τον πρόεδρό του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο να τοποθετηθεί επάνω σε ένα βίντεο, όπου «καταγγέλλεται» το θέμα!

Ολόκληρη η δήλωση του ΛΑ.Ο.Σ.:

«Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ καλεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο να απαντήσει εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που καταγγέλλουν Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για παιδεραστία.

Κύριε Βελόπουλε είναι αληθείς οι καταγγελίες γυναίκας τεχνικού κινητών τηλεφώνων η οποία αναφέρει ότι κατά την διάρκεια επισκευής του κινητού τηλεφώνου Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης εντόπισε βίντεο με το βιασμό ανηλίκων από βουλευτή του κόμματος σας και αυτό το υλικό σας παραδόθηκε και είναι στην κατοχή σας;

Κύριε Βελόπουλε αποκρύψατε το γεγονός ενώ τα γνωρίζατε όλα; Ισχύουν οι καταγγελίες; Ναι ή όχι; Απαντήστε τώρα!».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το θέμα στον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη, μιλά για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του κόμματος Φίλιππος Καμπούρης και δίνει στην δημοσιότητα το σχετικό βίντεο της καταγγελίας:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ