Παραδοχή από κυβερνητικό βουλευτή, κάτι βέβαια που είναι γνωστό,  ότι δεν γίνονται απελάσεις αλλοδαπών που πραγματοποιούν εγκληματικές πράξεις στην Ελλάδα. Αντίθετα αφήνονται ελεύθεροι μετά την ποινή τους προκειμένου να συνεχίσουν.

Έτσι ο  βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά και το σοβαρό επεισόδιο απόπειρας βιασμού νεαρής Ελληνίδας από Πακιστανούς, αναγκάστηκε να ζητήσει την  άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών επιτίθενται σε γυναίκες.

Το ερώτημα είναι με τους άλλους αλλοδαπούς που ληστεύουν και σκοτώνουν γιατί να μην υπάρχει εκεί αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση για άμεση απέλασης;

Να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ώστε να τίθενται υπό κράτηση σε καθεστώς απομόνωσης ως την απέλασή τους, προτείνει ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος για όσους μετανάστες επιτίθενται σε γυναίκες.

Με αφορμή το περιστατικό στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου όπου Πακιστανοί (δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν) επιτέθηκαν σε μια 25χρονη λουόμενη, της έσκισαν την μπλούζα ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά την επίθεσή τους, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ίσως θα ήταν σκόπιμο να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, ώστε “φιλοξενούμενοι” που επιτίθενται σε γυναίκες να οδηγούνται αυτόματα σε ειδική εγκατάσταση κράτησης, ενδεχομένως και απομονωμένη, μέχρι να απελαθούν. Να καταστεί σαφές ότι τα ήθη τους δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ