Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση: Η Νέα Δημοκρατία έχει καταρρεύσει λόγω της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη και όταν γίνουν οι εκλογές η «γαλάζια» παράταξη αναμένεται να δει τα ποσοστά της να «γκρεμοτσακίζονται». 

Κάντε μία κλήση αγάπης στο 19820 και βοηθήστε τα παιδιά σε ανάγκη

Είναι κάτι που έχουμε τονίσει εδώ και μήνες στο pronews.gr, με την κατάσταση όμως μέρα με τη μέρα να γίνεται χειρότερη για τη ΝΔ. Τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι και οι συστημικές δημοσκοπήσεις έδειξαν την πτώση της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα.

Αυτό όμως που έγινε το πρωί της Τρίτης στον αέρα στο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε κανείς, καθώς ένας από τους πιο φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφος παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση… «τρώει άγριο ξύλο». 

Ο λόγος βέβαια για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε: «Υπάρχει μία αρχή που κυκλοφορεί, αν όχι φωναχτά: Έναν λαϊκισμό τον αντιμετωπίζεις με έναν μεγαλύτερο.

Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές».

Με άλλα λόγια ο Α.Πορτοσάλτε μας λέει ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για κούφιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστεί ο «λαϊκισμός» της αντιπολίτευσης και να μπορέσει να συγκρατήσει -κάπως- τα ποσοστά της η ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ