Α.Πορτοσάλτε για την αύξηση των τιμών: «Ε, μην βάζετε βενζίνη»!

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να κάνει προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με την ακρίβεια και τις μεγάλες ανατιμήσεις που υπάρχουν. 

Πριν από μια εβδομάδα υποστήριζε ότι οι «μη παραγωγικές ομάδες της κοινωνίας που παίρνουν 500 ευρώ» δεν έχουν αυτοκίνητο και γι' αυτό δεν βάζουν βενζίνη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, το πρωί της Τρίτης προέβη σε ακόμα μία δήλωση, αναλογου ύφους, έχοντας μία αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Σήμερα».

Όταν λοιπόν ο συνάδελφός του ζήτησε την παρέμβαση της κυβέρνησης για την συγκράτηση των τιμών, εκείνος απαντούσε «δεν είναι αγορανομία ρε φίλε, μάθε σε ποιο κόσμο ζεις».

Μάλιστα μετά τον προέτρεψε: «Ε μην βάζεις βενζίνη. Εγώ δεν βάζω βενζίνη», με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να του απαντά: «Να μην βάζω βενζίνη; Αυτή είναι η άποψή σου; Να βάζω βενζίνη, να μην ανάψω το καλοριφέρ; Τι αντίληψη είναι αυτή;»

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV