Ν.Μεντβέντεφ: «Το Κίεβο είναι μια ρωσική πόλη όπου οι άνθρωποι σκέφτονται και μιλούν ρωσικά»

«Το Κίεβο είναι η πρωτεύουσα της Αρχαίας Ρωσίας»

Το Κίεβο είναι «μια ρωσική πόλη», όπου οι άνθρωποι «σκέφτονται και μιλούν ρωσικά», λέει ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στις ολοένα και πιο επίμονες δηλώσεις της Ουκρανίας τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τις οποίες θα ανακτήσει την Κριμαία..

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έγραψε στο Telegram μια απάντηση στις απειλές της Ουκρανίας να «ανακτήσει την Κριμαία» και απαρίθμησε τα επιχειρήματά του υπέρ της ιδέας ότι η πόλη του Κιέβου είναι ρωσική.

"1. Το Κίεβο είναι η πρωτεύουσα της Αρχαίας Ρωσίας.

2. Το Κίεβο είναι μια μεγάλη μικρή πόλη εντός της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

3. Το Κίεβο είναι η πρωτεύουσα μιας δημοκρατίας της ΕΣΣΔ (πρώην Σοβιετική Ένωση - όχι).


Και τέλος, το Κίεβο είναι απλώς μια ρωσική πόλη όπου οι άνθρωποι πάντα σκεφτόντουσαν και μιλούσαν ρωσικά. Αυτό γίνεται για να καταστεί σαφές τι και πώς θα ανακτηθεί...», έγραψε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram . Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας είναι γνωστός για τις πολεμικές του δηλώσεις εναντίον της Ουκρανίας ή της Δύσης, χωρίς να διστάζει να απειλήσει τη χρήση πυρηνικών όπλων ή τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο .

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV