Ο π.υφυπουργός της κυβέρνησης Α.Διαματάρης υιοθετεί τουρκικά fake news και επιτίθεται στην χώρα του

Οξεία και άνευ λόγου επίθεση εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας, υιοθετώντας τα τουρκικά fake news και τις αιτιάσεις της άκρας αριστεράς, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας κ. Αντώνης Διαματάρης, εκδότης του "Εθνικού Κύρηκα" της ομογενειακής εφημερίδας των Ελλήνων. 

Συγκεκριμένα ο κ. Διαματάρης, αναφερόμενος σε "πρόσφυγες" είπε ότι η Ελλάδα "αναγκάζει πρόσφυγες να επιστρέψουν στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησαν το ταξίδι τους, κάτι που "αποτελεί σοβαρή παράβαση του διεθνούς νόμου για την ασφαλή δίαυλο και προστασία προσφυγων".

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι η "πικρία" του κ. Διαματάρη για την απομακρυνσή του από την κυβέρνηση που τον κάνει να λέει αυτά τα λόγια ή αυτά πίστευε πάντοτε, αλλά η ευθύνη για την πρωτοφανή αυτή για πρώην υφυπουργό στάση του βαραίνει αυτούς που τον τοποθέτησαν σε τέτοια θέση ευθύνης και κυρίως τον πρωθυπουργό. 

Η υιοθέτηση όμως των τουρκικών fake news περί "επαναπροωθήσεων" σίγουρα δεν ταιριάζει στην θέση που κατείχε.

Πάντως όσο ήταν στην κυβέρνηση, μια χαρά έκανε τα ταξιδάκια του με έξοδα του ελληνικού λαού και αρνείτο πεισματικά να παραιτηθεί. Τότε δεν έβλεπε "παραβάσεις"...

 

 

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV