Συγκλονιστικός βομβαρδισμός με ρωσικές θερμοβαρικές ρουκέτες στην Ουκρανία: Εξαερώνονται τα πάντα…

Εκκαθαρίσεις στα προάστια του Πίσκι στο Ντονμπάς από το ρωσικό πυραυλικό πυροβολικό πεδίου

Η Ρωσία έχει διπλασιάσει τον αριθμό των αεροπορικών επιδρομών κατά ουκρανικών στρατιωτικών θέσεων και αστικών υποδομών σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός στρατηγός Ολέξιι Χρόμοφ.

Ο Χρόμοφ δήλωσε ότι η Ουκρανία θα στείλει ενισχύσεις στο Πίσκι, μια πόλη που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου, στα περίχωρα της πόλης Ντονέτσκ που ελέγχουν οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο εχθρός επιτίθεται συνεχώς στο Πίσκι, πραγματοποιώντας 6-7 επιθέσεις την ημέρα», δήλωσε ο Χρόμοφ.

Δεν έχει άδικο.

Δείτε βολή θερμοβαρικών ρουκετών τακτικού πεδίου TOS-1 σε οχυρές θέσεις στα προάστια του Πίσκι (ο οικισμός που είχε εκκενωθεί από τους κατοίκους του και είχε μετατραπεί σε φρούριο, έχει πέσει στα χέρια των Ρώσων). Οι Ουκρανοί πραγματικά εξαερώνονται…

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV