Μολύνθηκε από Covid-19 o Α/ΓΕΝ Στ.Πετράκης αν και τριπλά εμβολιασμένος!

Ο τριπλός εμβολιασμός δεν εμπόδισε τον κορωνοϊό να θέσει εκτός μάχης τον Α/ΓΕΝ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στέλιος Πετράκης όπως ήδη έχει αναφέρει το defencenet.gr από το πρωί ο οποίος όμως είναι και τριπλά εμβολιασμένος.

Σύμφωνα με ότι έχει αναφερθεί έχει ήπια συμπτώματα αλλά η διάγνωση δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει για τη Γαλλία όπου μαζί με τον ΥΕΘΑ θα επισκέπτονταν τα ναυπηγεία της Λωριάν όπου και έχει αρχίσει η ναυπήγηση των φρεγατών Belharra.

Ο Α/ΓΕΝ ήταν σταθερός στην άποψη του για τις γαλλικές φρεγάτες και από την αρχή ήθελε αυτές να είναι (και σωστά) το νέο απόκτημα του ΠΝ.

Σε ότι αφορά τον τριπλό εμβολιασμό, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως σίγουρα δεν εμποδίζει την μετάδοση και σίγουρα δεν εμποδίζει και τη νόσηση.

Το καινούριο αφήγημα αναφέρει πως η νόσηση είναι ελαφριά. Έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι είναι και βαριά έως και θανατηφόρα ακόμα και μετά τον τριπλό εμβολιασμό.

Εδώ τίθεται και ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Ο Α/ΓΕΣ εξουδετερώθηκε από τον ιό παρά την τήρηση των υγειονομικών συστάσεων.

Σημειώνεται δε ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έλαβε χθες απόφαση για τη χορήγηση 4ης δόσης εμβολίου κατά της covid-19 στην ειδική ομάδα των ανοσοκατασταλμένων!

Που σημαίνει ότι μετά από λίγους μήνες θα ακούσουμε για 4η δόση... γενικώς.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV