Νεολαία ΑΚΡ & Μ.Ερντογάν σε παραλήρημα: «Άπιστοι (Έλληνες) θα ηττηθείτε - Θα μπούμε στα νησιά»

Τους καθοδηγούσε ο γιος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν

Εκατοντάδες Τούρκοι σε πραγματικό πολεμικό παραλήρημα κατά της Ελλάδας φωνάζουν ότι «οι άπιστοι θα ηττηθούν (αναφέρονται στους Έλληνες)» και ότι θα πάρουν «τα νησιά (σαφώς αναφέρονται στα ελληνικά νησιά, δεν υπάρχουν άλλα)».

Πρόκειται για το επίσημο συνέδριο του TUGVA (Ίδρυμα Τουρκικής Νεολαίας) του Μπιλάλ Ερντογάν με την συμμετοχή 571 συνέδρων (μόνο άντρες…) και όχι για συγκέντρωση «Γκρίζων Λύκων» του κόμματος του Ντεβλούτ Μπαχτσελί.

Σε κάποιο σημείο οι νεολαίοι  που ήταν στον πάνω όροφο της αίθουσας και ενώ μιλούσε ο Μπιλαλ Ερντογάν,  φώναξαν διάφορα συνθήματα που τραγουδούν οι Τούρκοι καταδρομείς με αποδέκτη την Ελλάδα.

Υπήρχε ένας «συντονιστής» που τους έλεγε τι να πουν και οι «σύνεδροι» επαναλάμβαναν…

Φυσικά το γεγονός ότι ο διοργανωτής της συγκέντρωσης ήταν ο Μπιλάλ Ερντογάν, δείχνει πως όλα αυτά γίνονται βάσει κεντρικών κυβερνητικών οδηγιών.

Όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα λένε τα εξής :

«Είμαστε παντού και πάντοτε, είμαστε παντού και πάντοτε, είμαστε στο Αρακάν, στην Ιντλίμπ, στο Κασμίρ, στην Λιβύη, στην Υεμένη, είμαστε στα νησιά, στα νησιά, στα νησιά, αρχιστράτηγος  Ερντογάν, αρχιστράτηγος Ερντογάν.

Εεεε άπιστοι, εεε άπιστοι, θα ηττηθείτε, θα ηττηθείτε και θα συρθείτε στην κόλαση, και θα συρθείτε στην κόλαση, Τεκμπίρ, Αλλαχ-ου Ακμπάρ, Τεκμπίρ, Αλλαχ-ου Ακμπάρ»

Για να γίνει κατανοητό με ποιους έχουμε να κάνουμε. Αν παρόμοια «άσματα» έπαιζαν εδώ στην Ελλάδα, θα υπήρχαν μηνύσεις για... «ρατσισμό» και «εχθροπάθεια»...

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV