Γάζα: Ολονύκτιος βομβαρδισμός στόχων της Χαμάς από 200 ισραηλινά μαχητικά!

Ένα απίστευτο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών φέρεται να απογείωσε εχθές το Ισραήλ προκειμένου να πραγματοποιήσει ολονύκτιους βομβαρδισμούς στην Γάζα. Σύμφωνα με το ισραηλινό "Walla" τα μαχητικά  που απογείωσε το Ισραήλ ανέρχονταν σε πάνω από 200(!)αριθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν σε πολεμική σύρραξη με κάποια ξένη χώρα και όχι βομβαρδισμούς σε μια περιοχή η οποία έχει ανύπαρκτη αντιαεροπορική άμυνας.

Από τους ολονύκτιους βομβαρδισμούς τουλάχιστον 40 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, αναφέρουν οι παλαιστινιακές αρχές, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στον παλαιστινιακό θύλακα από την περασμένη Δευτέρα να ανέρχεται πλέον σε 188.

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο ισραηλινός στρατός κτύπησε  στη Γάζα 90 θέσεις της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ, όπως έκανε γνωστό, έπειτα από «βροχή» ρουκετών στο ισραηλινό έδαφος.

Στο Ισραήλ, 10 άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα παιδί κι ένας στρατιώτης, έχουν σκοτωθεί έπειτα από ρίψεις ρουκετών από τη Γάζα, ενώ 282 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Οι βομβαρδισμοί ήταν σε όλη τη Γάζα, ενώ στο βίντεο φαίνεται το στρατόπεδο  Al-Maghazi το οποίο βομβαρδίστηκε ανηλεώς στην κεντρική Γάζα.]

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV