Με επίδειξη δύναμης γιορτάζει το Ναυτικό της Κίνας (βίντεο)

Το Ναυτικό της Κίνας δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο με την ευκαιρία της 72ης επετείου ύπαρξης του και της εκατονταετίας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Στις 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή στη ναυτική βάση στα Σανιά της Κίνας. Τρία νέα μεγάλα πλοία εντάχθηκαν στον Νότιο στόλο του PLAN.Το καταδρομικό, “Dalian”, το ελικοπτεροφόρο, “Hainan” και το πυρηνικό υποβρύχιο Changzheng-18 τέθηκαν σε ενεργό υπηρεσία.

Εκτός από την επίδειξη της δύναμης του κινεζικού στόλου, το βίντεο που προωθεί επίσης τις βασικές αξίες, όπως η αγάπη για την οικογένεια, την αδελφότητα και το ομαδικό πνεύμα, το καθήκον και την ιστορική συνέχεια. Αυτό το βίντεο αντιπροσωπεύει ένα ενδιαφέρον παράδειγμα της κινεζικής δύναμης.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV