Η διοίκηση και σπουδαστές της Σχολής Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ) της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE (IDE), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής.

Στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και για τις βιομηχανικές υποδομές και τις δραστηριότητές της στη διεθνή και εγχώρια αγορά αμυντικών συστημάτων, στους τομείς των ασφαλών επικοινωνιών, των μη επανδρωμένων αεροχημάτων και των υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην συμμετοχή της στην υλοποίηση σειράς πολυεθνικών προγραμμάτων, αλλά και αμυντικών προγραμμάτων από τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η IDE αποτελεί μια ισχυρή τεχνολογική και βιομηχανική βάση για την στήριξη της αμυντικής υποδομής της χώρας.

Η εταιρεία συμμετέχει στον εκσυγχρονισμό, τη συντήρηση και υποστήριξη υπαρχόντων συστημάτων, αλλά και στην εγχώρια ανάπτυξη και κατασκευή νέων που δύνανται να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, προσδίδοντας πολλαπλασιαστές ισχύος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις και συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομία της χώρας. defencenet.gr defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ