Το ελληνικό UAV LOTUS στην αμυντική έκθεση IDEX-2021

Το ελληνικό UAV LOTUS ξεχωρίζει ανάμεσα στις λιγοστές ελληνικές παρουσίες στην αμυντική έκθεση IDEX-2021 η οποία πραγματοποιείται στα ΗΑΕ.

Το UAV εκτίθεται στο περίπτερο της  INTRACOM DEFENSE και όπως τονίζει η εταιρεία, το πρόσραμμα αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα να αποδείξει την ικανότητά της τόσο στην παραγωγή τεχνολογιών αιχμής, στην κατασκευή σύνθετων υλικών και στην υλοποίηση ασφαλών επικοινωνιών, όσο και στον συντονισμό εγχώριων και ξένων εταίρων από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα LOTUS (Low Observable Tactical Unmanned System) υλοποιείται  από Κοινοπραξία με επικεφαλής την IDE και εταίρους από την Ελλάδα (ΙDE, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ALTUS, CFT, Πανεπιστήμιο Πατρών και το Εργοστάσιο Τηλεπικοινωνιακών και Ηλεκτρονικών Μέσων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας), την Κύπρο (SignalGenerix, Cyric, Geoimaging), την Ισπανία (Embention) και την Ολλανδία (RHEA Group).

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV