Περίεργα πειράματα από τα McDonald’s: Προσφέρουν burger με γεύση κρέατος χωρίς κρέας…

Το νέο «έδεσμα» της αμερικανικής αλυσίδας ταχυφαγείας πρόκειται να παρουσιάσουν τα McDonald. Το νέο αυτό προϊόν ονομάζεται McPlant, και όπως ισχυρίζεται η εταιρεία πρόκειται για ένα burger χωρίς όμως να περιέχει κρέας.

Το νέο αυτό προϊόν θα έχει τη γεύση ενός κανονικού burger χωρίς όμως την παρουσία καθόλου κρέατος. Τα υλικά που θα αποτελείται είναι μπιζέλια, ρύζι, πατάτες και που θα συμπληρώνονται από ντομάτες, μαρούλι, κρεμμύδια, τουρσί, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα και αμερικανικό τυρί.

Το McPlant αποτελεί μέρος της προσπάθειας των McDonald’s για γεύσεις «μετά το κρέας» όπως το παρουσιάζουν.

Βέβαια το ερώτημα είναι τι επεξεργασία θα έχουν υποστεί τα υλικά αυτά για να αποκτήσουν γεύση κρέατος κάτι για το οποίο τα McDonald’s δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο. Το νέο προϊόν θα προσφερθεί δοκιμαστικά σε οκτώ τοποθεσίες στις ΗΠΑ σύμφωνα με το CNBC.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV