«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Τουλάχιστον 500 επιβάτες πτήσεων αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο

Το κλείσιμο της Αττικής Οδού εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, έχει προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν των εγκλωβισμένων οδηγών κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, υπάρχουν και περίπου 500 Έλληνες και ξένοι επιβάτες που έχουν εγκλωβιστεί αυτές τις ώρες στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πρόκειται για επιβάτες πτήσεων που κατάφεραν μεν να προσγειωθούν στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αποβιβάστηκαν, αλλά από ‘κει και πέρα παραμένουν στον αεροσταθμό καθώς δεν έχουν τρόπο να φύγουν προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους ή στο ξενοδοχείο που είχαν προγραμματίσει να καταλύσουν.

Οι δρόμοι για να μπορέσουν να φύγουν οδικώς έχουν κλείσει εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων που καταγράφονται εδώ και ώρες στην Αττική Οδό, ενώ όσον αφορά τον προαστιακό σιδηρόδρομο, έχουν ανασταλεί εξαιτίας της κακοκαιρίας τα δρομολόγια στο τμήμα Κορωπί – Κάντζα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή των δύο πρώτων στάσεων που συναντά κανείς, φεύγοντας από το αεροδρόμιο. 

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πάντως, παρά τα προβλήματα, ο πύργος ελέγχου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του αερολιμένα δέχονται κανονικά τις προγραμματισμένες πτήσεις έστω και με καθυστέρηση σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις αναχωρήσεις. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές γίνονται συνεχώς εργασίες εκγχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV