Μάρτυρας κατηγορίας κατά του Μ.Νετανιάχου το ένα από τα δύο θύματα του Cessna 172

Όπως είναι ήδη γνωστό χθες τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι στη Σάμο, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν – ένα Cessna 172 – συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι, στα ανοικτά του Πυθαγόρειου.

Το Cessna 172, αναφέρθηκε ήδη από χθες ότι αναχώρησε από το Ισραήλ και «αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσέγγιση του αεροδρομίου του νησιού».

Το καινούριο που αναφέρει σήμερα η Jerusalem Post – είναι η ταυτότητα των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αεροσκάφος: Ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Χάιμ και η σύζυγός του Εστί Γκαρόν.

Ο Χάιμ Γκαρόν, πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Υπουργείου Επικοινωνιών, διατέλεσε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Γκαρόν δεν θεωρήθηκε ως ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης και – πάντα όπως σημειώνει η Jerusalem Post – ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι σημαντικότεροι μάρτυρες από το χώρο των επικοινωνιών είναι οι Shlomo Filber και Avi Berger.

Ο Γκαρόν ήταν ένας από τους αναπληρωτές τους. Ωστόσο, επρόκειτο να καταθέσει στη δίκη.

Ακόμη δεν είναι σαφές ποιο ήταν το πρόβλημα π[ου προκάλεσε τη συντριβή, αν και τα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν τεχνικό πρόβλημα με τον κινητήρα, ανέφερε το CNN.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV