Μήνυμα από το «112» σε Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά: «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Οι κάτοικοι να είναι προετοιμασμένοι για τις βροχές και τις καταιγίδες που θα φέρει η νέα κακοκαιρία
Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (31/1) οι κάτοικοι σε Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά έλαβαν μήνυμα από το «112» να είναι προετοιμασμένοι για τις βροχές και τις καταιγίδες που θα φέρει η νέα κακοκαιρία.
Στο μήνυμα αναφέρεται ότι πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις.
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, περιορίστε τις μετακινήσεις σας από απόψε έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής 01-02-2026. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει συγκεκριμένα.
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) έθεσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μεγάλο μέρος της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ, για αύριο.