Υπάρχει πλήρης απώλεια εθνικής συνείδησης σε αυτή  τη χώρα; Αυτό είναι το ερώτημα μετά την απάντηση του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του βουλευτή του  Παναγιώτη Παρασκευαΐδη.

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ως «φαιδρότητες»(!) οι οποίες δεν εκφράζουν το κόμμα τις δηλώσεις Παρασκευαΐδη σύμφωνα με τις οποίες ο τουρκικός αποβατικός Στόλος έχει στόχο τα ελληνικά νησιά και την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζονται να ναυπηγήσουν αεροπλανοφόρο εμείς καθό9μαστε και τους κοιτάμε.

Εάν τα παραπάνω για το ΠΑΣΟΚ είναι «φαιδρότητες» τότε το παιχνίδι στη χώρα έχει χαθεί οριστικά.

Αυτό γιατί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απλώς ανέφερε γεγονότα και τίποτα παραπάνω! Όσο για την παλλαϊκή άμυνα είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε χώρας να την οργανώνει. Αυτά για το ΠΑΣΟΚ όμως είναι «φαιδρότητες»!

«Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδροτητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεων μας», σχολίασαν τα…  «στελέχη» της οδού Χαριλάου Τρικούπη.50.

Υπενθυμίζεται ότι  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Δεν γίνεται να έχουν τέτοιο αποβατικό στόλο, να κατασκευάζουν αεροπλάνα και εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε.».

Αυτό είναι  «φαιδρότητα» κατά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!

Διαβάστε τις «Φαιδρότητες» και τις «υπερβολές» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που κατά το κόμμα του είναι θέσεις που δε το εκφράζουν!

 «Δεν γίνεται να έχουν τέτοιο αποβατικό στόλο, να κατασκευάζουν αεροπλάνα και εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε.

Και λέω στον πρόεδρο (της επιτροπής στην Βουλή) να έχουμε και εμείς δικαικώμα όπως είχε και το Ισραήλ και όπως ο κύριος πρωθυπουργός είπε, να έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην άμυνά μας και προτείνω την οργάνωση του άμαχου πληθυσμού στην παλλαϊκή άμυνα» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Όταν είμαστε οργανωμένοι και ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και θα βοηθηθεί ο Στρατός, ο οποίος είναι αξιόμαχος.

Αν ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα μπει και θα τουφεκίσει αν τολμήσουν, γιατί αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, θα ζώσουν το νησί και αν μας βρουν απορετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους όπως έκαναν στους Ισραηλινούς.

Έτσι θα γίνει, έχουμε να κάνουμε με λαούς που δεν σέβονται τη ζωή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ