Λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αίγυπτο όπου είχε συνάντηση µε τον πρόεδρο της χώρας στρατηγό Aλ Σίσι, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης έδειξε για άλλη µία φορά ότι για την κυβέρνησή του αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα η ενίσχυση της Παιδείας στην Μεγαλόνησο.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Ν.Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε, λοιπόν στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία των φοιτητών των σχολών Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστήµιο Λευκωσίας (ιδιωτικό) και το Πανεπιστηµίου Κύπρου (δηµόσιο), ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης παραχώρησε και συνέντευξη στον δηµοσιογράφο Γιώργο Παυλίδη.

∆έχθηκε επίσης ελεύθερες ερωτήσεις και από τους φοιτητές σε ζωντανή µετάδοση!

Αυτό λέγεται «διαφάνεια» και απέχει πολύ από το «στηµένο» που έχουµε συνηθίσει στις εν Αθήναις συνεντεύξεις της Πτ∆ Α.Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Ο Ν.Χριστοδουλίδης είναι διπλωµάτης και έχει διατελέσει υπουργός Εξωτερικών (2018-2022) και  κυβερνητικός εκπρόσωπος (2014-2018) της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας της Κύπρου Ν.Χριστοδουλίδης µε την φοιτήτρια του τµήµατος ΜΜΕ και Επικοινωνίας του Πανεπιστηµίου Λευκωσίας, Μαριάννα Γκουριώτη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ