Βίντεο: Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών σε δομή «φιλοξενίας» στην Κύπρο

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Λίμνες στη Μενόγεια της Κύπρου μεταξύ αλλοδαπών. Σύμφωνα με την αστυνομία στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 70 αλλοδαποί, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση των επί καθήκοντι λειτουργών και των μελών της αστυνομίας. Έξι άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο. Όπως θα δείτε στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής του ΕΛΑΜ, Σωτήρης Ιωάννου, αλλοδαποί ρίχνουν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, προκαλώντας χάος στο κέντρο.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα βίντεο, τα οποία δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στη Μενόγεια, με θετικά περιστατικά να καταγγέλλουν τις συνθήκες διαβίωσης στα κρατητήρια, ενώ αναφέρουν ότι λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου στο Eden, διαμένουν μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV