Σημεία των καιρών: Έκαψαν εικόνα της Παναγίας στην Θεσσαλονίκη

Ισχυρίστηκαν ότι «δεν ξέρουν» γιατί το έκαναν

Σοκ προκαλεί η ενέργεια νεαρών ατόμων στην Θεσσαλονίκη τα οποία ουσιαστικά χωρίς κανένα λόγο έκαψαν εικόνα της Παναγίας.

Πρόκειται για μία αδικαιολόγητη και τρομακτικών διαστάσεων προσβολή στο θρησκευτικό αίσθημα όσων πιστεύουν και τα άτομα που διέπραξαν αυτό το αδίκημα είπαν πως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν γιατί το έκαναν!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για νεαρά άτομα, τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» μετέβησαν άμεσα στην οδό Αισχύλου.

Εκεί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα.

Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ακριβώς ήταν τα άτομα και αν ήταν όλοι Έλληνες.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV