Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συνελήφθη χθες για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, παρόλα αυτά η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση των τριών νεκρών στην Πάτρα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν ερωτήματα και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Στο πλαίσιο αυτό αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας τα ΝΕΑ σύμφωνα με την οποία οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν την Ρούλα Πισπιρίγκου για συνολικά 13 εγκληματικές πράξεις.

Κατά το δημοσίευμα οι πράξεις αυτές αφορούν κακοποιητικές ενέργειες σε βάρος και των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, και η αδερφή της, Δήμητρα, προκειμένου να διερευνηθεί πιθανός ρόλος τους στις πράξεις της 33χρονης ή αν γνώριζαν κάτι για τα δραματικά συμβάντα.

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ έχουν μπει τα εννέα περιστατικά σπασμών της 9χρονης Τζωρτζίνας στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου στο Ρίο όταν και ήταν σε μονόκλινο δωμάτιο μόνο με την παρουσία της μητέρας της.

Κατά πληροφορίες αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη, η ουσία, δηλαδή, που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα από την μητέρα της με αποτέλεσμα τον θάνατό της, μπορεί να προκαλέσει σπασμούς.

Αυτό, δηλαδή, που θέλουν να εξετάσουν οι αστυνομικοί είναι το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε χορηγήσει την ίδια ουσία – σε μικρότερες ποσότητες – και πριν την θανατηφόρα τελευταία δόση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις τοξικολογικές εξετάσεις ήταν της τάξης των 6ml ανά λίτρο αίματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ