Τα όσα είδαμε στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά φαίνεται πως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται, καθώς εάν και τα συστημικά ΜΜΕ κρατούν στάση σιγής στα social media κυκλοφορούν πολλά βίντεο που σοκάρουν. 

Η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα έχει ιδιαίτερη δυναμική στα social media και διαρκώς δημοσιεύει βίντεο για να δείξει σε άλλους Πακιστανούς ότι τα πράγματα εδώ… είναι ωραία (για τους Πακιστανούς). 

Η επίδειξη δύναμης που έγινε την Πρωτοχρονιά και μεταδόθηκε από πακιστανικά ΜΜΕ, αλλά και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητα έχουν έναν και μόνο στόχο: Να έρθουν περισσότεροι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα. 

Σε ένα ακόμη βίντεο που σοκάρει ένας Πακιστανός απαιτεί από ανήλικη Ελληνίδα να φωνάξει «αγαπώ το Πακιστάν», ενώ τη φιλά όταν τελικά το κορίτσι πραγματοποιεί την επιθυμία του. Την ίδια ώρα ακούγονται από πίσω τραπ τραγούδια με ύβρις και μάλιστα κάποια στιγμή που ακούγεται το άσμα «θα σου μάθω όλο το Κάμα Σούτρα», το οποίο περιέχει διάφορες χυδαίες εκφράσεις ο Πακιστανός δείχνει την ανήλικη Ελληνίδα. 

Ένα ακόμη βίντεο που σοκάρει έρχεται από το 2ο ΕΠΑΛ της Γκράβας, στο οποίο νεαροί παίζουν μποξ. Αυτό που παρατηρεί βεβαίως κάποιο στο βίντεο είναι ότι οι λευκοί μαθητές είναι ελάχιστοι. 

Την ίδια ώρα την Κυριακή που πέρασε Πακιστανοί, μαζί με διάφορες άλλες οργανώσεις πραγματοποίησαν εκ νέου συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. 

Να σημειώσουμε ότι στο Twitter έγινε trend για λίγες ώρες το #αντικατάσταση_πληθυσμού. Και πώς αντιδρά η κυβέρνηση σε όλο αυτό; Πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε καμπάνια με την ονομασία «κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον», ενώ πριν είδαμε και το πώς προσπαθούσε να υποβαθμίσει την κατάληψη του Συντάγματος από τους Πακιστανούς την Πρωτοχρονιά. 

Παραθέτουμε μερικές από τις εικόνες: 

Άραγε αυτή είναι η «ανανέωση του ελληνικού πληθυσμού» για την οποία μιλούσε πριν από λίγο καιρό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου; 

Θα πρέπει να θυμίσουμε βέβαια ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι 10,347,000 ψυχές. Όταν στο τέλος του 2020, ανερχόταν σε 10,423,054 ψυχές. Μιλάμε δηλαδή για μία μείωση της τάξης των 76,000 ανθρώπων, έναν πραγματικό αφανισμό!

Διαφορετικά είναι τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ, η οποία ναι μεν καταγράφει τεράστια μείωση της τάξεως των 45.902 ψυχών, αλλά προσθέτει το «θετικό ισοζύγιο» της μετανάστευσης, ήτοι 6.384 άτομα καταλήγοντας στο «συμπέρασμα» μείωσης πληθυσμού κατά 0,37%.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ