Έζησαν εφιάλτη: Πακιστανός επιτίθεται σε αγόρια και κοπέλες μέσα στο τραμ στο Παλαιό Φάληρο!

Μνήμες από την Μυρτώ της Πάρου ξύπνησαν σήμερα μέσα στο τράμ της γραμμής Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο, όταν Πακιστανός επιτέθηκε μέσα στο όχημα και σε ομάδα εφήβων αγοριών και κοριτσιών με πρόθεση να τους κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αγκάλιαζε και θώπευε αγόρια και κορίτσια και όταν τον απωθούσαν αυτός επανερχόταν ακόμα πιο «φτιαγμένος».

Εικόνες χώρας υπό πακιστανική κατοχή, δηλαδή!

Το ευτύχημα ήταν ότι η ομάδα των εφήβων ανδρών και κοριτσιών αντέδρασαν. Ζήτησαν από τον οδηγό του τραμ να σταματήσει αμέσως, κάτι που έγινε, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός αντέδρασε σωστά και ακινητοποίησε το τραμ ενώ την ίδια στιγμή τα Ελληνόπουλα κατέβηκαν από το τραμ και «πολιόρκησαν» τον Πακιστανό μη αφήνοντας τον να κατέβει μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Ο Πακιστανός συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Πακαιού Φαλήρου όπου κρατείται μέχρι αυτή την στιγμή. Μήνυση κατατέθηκε από την μητέρα ενός 15χρονου αγοριού που τόλμησε να «απλώσει χέρι» ο Πακιστανός, ενώ αναζητείται ένα κορίτσι στο οποίο προχώρησε την επίθεσή του περισσότερο, βάζοντας το χέρι της στα «απόκρυφα σημεία της» και θωπεύοντας το στήθος της πριν προλάβουν τα αγόρια της παρέας να τον απομακρύνουν.

Η κοπέλα έφυγε τρομαγμένη πριν έρθει η αστυνομία.

Το ζήτημα είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν θα απελαθεί ποτέ, ακόμα και αν καταδικαστεί και θα είναι έτσι μια κινούμενη απειλή για την κάθε "Μυρτώ" και το κάθε Ελληνόπουλο. 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV