Πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών: «Κάποιοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας "χάνονται"» (βίντεο)

Μία περίεργη δήλωσε έκανε ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σερρών, Λεωνίδας Σπύρος, ο οποίος υποστήριξε πως κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται από το ένα σημείο της Ελλάδας στο άλλο... «χάνονται». 

Η Πολιτεία από την πλευρά της, το μόνο που κάνει είναι το ότι έχει διαμηνύσει πως όταν ένας αλλοδαπός δεν γυρνά μετά από τρεις ημέρες, να ανακοινώνεται απλά από τις Αρχές ότι δεν επέστρεψε.

Η δήλωση έγινε με αφορμή την μεταφορά 70 αλλοδαπών από τα Γρεβενά στο Κλειδί Σερρών αυξάνοντας τον αριθμό των φιλοξενούμενων στους 400.

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Επιλογές, ο πρόεδρος του Προμαχώνα, Λεωνίδας Σπύρος, τονίζει ότι ο αριθμός των μεταναστών στο Κλειδί αυξομειώνονται, άλλοι παίρνουν άσυλο και φεύγουν, άλλοι “εξαφανίζονται”.

Δείτε από το 1.25:

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV