Ύποπτα SMS εξετάζει η αστυνομία για την φωτιά στη Μόρια - Βρέθηκαν μηνύματα μίσους για την Ελλάδα

Το ξέσπασμα της φωτιάς στη Μόρια δεν ήταν τυχαίο. Είχαν προηγηθεί διάλογοι μίσους μεταξύ μεταναστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μιλούσαν για καταστροφή όλης της Ελλάδας όπως μετέδωσε το Star

Στο μήνυμα του, με βάση το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, κάποιος αλλοδαπός που ζούσε χρόνια στο ΚΥΤ της Μόριας, είπε ότι γνωρίζει τον λόγο της εξέγερσης και έριξε την ευθύνη στους Αφγανούς, που εδώ και πολύ καιρό, έβαζαν συνεχώς φωτιές περιμετρικά του καταυλισμού, στους ελαιώνες.

Ένας άλλος, συνομιλώντας προφανώς με κάποιον από τους εμπρηστές, του είπε ότι: "Θεού θέλοντος, όλη η Ελλάδα θα καεί, με τον τρόπο που το κάνατε στη Μόρια".

Υπάρχει επίσης η εκτίμηση από κάποιον τρίτο, ότι "η εξέγερση είναι έργο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών". Όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά περισσότερα, ήδη εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις αστυνομικές Αρχές.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV