Λάρισα: ‘Αλλοι έκαναν ρεβεγιόν και άλλοι… διαρρήξεις!

Πέντε κλοπές έκαναν χριστουγεννιάτικα στη Λάρισα τρείς διαρρήκτες, αλλά ο ένας συνελήφθη, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι κακοποιοί αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και διέφυγαν.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ένα από τους δράστες, έναν Έλληνα ηλικίας 36χρόνων, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες, αφού βρήκαν στην κατοχή του διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, 8.000 ρούβλια, 203,56 ευρώ, ένα κινητό και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν οι δύο συνεργοί του, ηλικίας 43 και 45 χρόνων, μαζί με τους οποίους είχε διαρρήξει άλλα τρία σπίτια και είχε αποπειραθεί να παραβιάσει άλλο ένα.
Από τις κλοπές, οι δράστες είχαν αρπάξει μετρητά 502 ευρώ, καθώς και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται και διενεργείται προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που μπορεί να είχαν διαπράξει.