Η Ελένη Τοπαλούδη είχε προαισθανθεί το τέλος της: Τι έλεγε το μήνυμα που έστειλε σε φίλη της

Όλα δείχνουν ότι η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη η οποία δολοφονήθηκε με στυγερό τρόπο στην Ρόδο είχε προαισθανθεί το τέλος της καθώς ένα περίεργο μήνυμα έστειλε, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», σε μια φίλη της, λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία της.
Η 21χρονη φοιτήτρια από τις 22:11 μέχρι τις 23:42 συνομιλούσε τηλεφωνικά με τη συγκεκριμένη φίλη της. Ήταν ήρεμη και της είπε ότι θα πήγαινε για ύπνο γιατί ήταν κουρασμένη, καθώς είχε συναντηθεί με έναν φίλο της.
Ωστόσο, στη 01:07, την ώρα που ήταν με τους δολοφόνους της, η Ελένη της έστειλε ένα μήνυμα στο διαδίκτυο, στο messenger, όπου της ζητούσε να την πάρει τηλέφωνο σε μία ώρα, άγνωστο γιατί. Ίσως η κοπέλα αισθανόταν ανασφαλής και αναζητούσε έναν τρόπο να απεμπλακεί.